Ga direct naar het artikel

Contact

Sinds 2010 is ons programmabureau al actief met de stadsaanpak Maastricht Bereikbaar. Inmiddels werken we aan bereikbaarheid en duurzame mobiliteit in de regio voor een bijdrage aan een gezond woon-, werk- en leefklimaat. Dat doen we sinds eind 2019 onder de nieuwe naam Zuid-Limburg Bereikbaar.

De stadsaanpak Maastricht Bereikbaar voor bezoekers, ondernemers en belangenorganisaties blijft een van de belangrijkste projecten net zoals de werkgeversaanpak voor organisaties en bedrijven die concreet aan de slag willen met duurzame mobiliteit.

Gemeente Maastricht

Woon, werk of bezoek je (in) Maastricht dan kun je met vragen over parkeren van auto’s en touringbussen, stallen van fietsen, handhaving, onderhoud van infrastructuur, vergunningen etc. terecht bij het callcenter van de gemeente Maastricht:

Vragen over producten

Wil je deelnemen of maak je gebruik van een van onze probeeracties, kijk dan op de website MaakdeBeweging.nl voor het overzicht.

Secretariaat Programmabureau Zuid-Limburg Bereikbaar

Wil je het Programmabureau bereiken of een afspraak inplannen, dan kun je contact opnemen met ons secretariaat. 
Telefonisch: 043-351 63 59 (bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur).

Contactformulier

Via onderstaand formulier kun je een vraag stellen aan Programmabureau Zuid-Limburg Bereikbaar. We streven er naar om je binnen 2 werkdagen een reactie op je bericht te geven. Bekijk ook onze pagina(‘s) met Veelgestelde Vragen, op deze pagina proberen we zoveel mogelijk antwoorden te geven op de meest voorkomende vragen.

Het Programmabureau gebruikt je persoonsgegevens alleen om op je bericht te reageren of te delen met de aangewezen partner die je vraag kan beantwoorden. Je gegevens worden niet langer bewaard dan nodig is.