Ga direct naar het artikel

Goedkoop door de stad reizen met een deelfiets van Arriva Nextbike

Wil je altijd een fiets in de buurt hebben waar je op kunt rekenen? Een fiets die niet gestolen wordt. Met verlichting die werkt. En altijd een plek om je fiets te stallen. Maak dan gebruik van het fietsdeelsysteem Arriva Nextbike. Nu met 50% korting op een abonnement!

Hoe werkt het?

Op centrale locaties in Maastricht vind je de haal- en inleverlocaties, onder andere bij de treinstations. In de toekomst zullen ook bij een aantal UM-faculteiten haal- en inleverlocaties worden gecreëerd.. Het huren van een deelfiets is eenvoudig en laagdrempelig en gaat onder andere via een mobiele app. Iedereen kan deze gratis downloaden. Een rit van maximaal 30 minuten kost € 1,50. Dit betaal je via je creditcardgegevens die gekoppeld zijn aan de app.

50% korting op een abonnement

Met een abonnement van Arriva Nextbike reis je stukken voordeliger. Studeer je aan Universiteit Maastricht? Dan krijg je 50% korting op een abonnement. Je betaalt € 30,- per jaar en dan kun je onbeperkt gebruikmaken van de deelfietsen tot 30 minuten per rit. Voor elke volgende 30 minuten betaal je € 1,- extra.

Kijk voor meer informatie op www.nextbike.nl.

Waar vind je Nextbikestations

Op 9 verschillende locaties in Maastricht staan nextbike deelfietsen van Arriva voor je klaar.

Op de hoogte blijven?
Elke twee weken ontvangen meer dan 15.000 abonnees, reistips, slimme mobiliteitsoplossingen en verhalen van forenzen en ondernemers die slimmer op weg gaan in Zuid-Limburg.
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief