Ga direct naar het artikel

Deelfietssysteem Arriva in Maastricht

Per 1 september staat de deelfietsen van Arriva op 10 bekende deelfietslocaties. Binnenkort wordt het systeem verder uitgebreid naar 25 locaties met in totaal 250 blauwe deelfietsen.    

De nieuwe locaties waar de deelfietsen straks ook staan zijn o.a. op het Koningin Emmaplein, het Onze Lieve Vrouweplein, de Vissersmaas, het Stadspark, de Fort Willemweg, etc. De fietsenrekken én deelfietsen worden gefaseerd geplaatst vanaf eind september. Op de website arriva.nl/deelfiets en in de Hello-bike app worden de nieuwe locaties toegevoegd, zodra deze in gebruik genomen worden.

Fietsen vanaf 1 euro 

De deelfiets kan gebruikt worden worden met de Hello-Bike app. Op de fiets zit een QR-code die verwijst naar deze app in de Google Play of App Store. Na het registeren huur je gemakkelijk een deelfiets die geopend wordt via een bluetooth slot. De gebruiker betaalt voor de duur van het gebruik. Zodra de fiets terug wordt geplaatst in een officiële deelfietsstalling, stopt de betaling. Je fietst al vanaf € 1,00 voor de eerste 20 minuten.  

Op de hoogte blijven?
Elke twee weken ontvangen meer dan 18.000 abonnees, reistips, slimme mobiliteitsoplossingen en verhalen van forenzen en ondernemers die slimmer op weg gaan in Zuid-Limburg.
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief