opzet_banner_campagne_noorderbrug.jpg

Hoe overbrug jij de verkeershinder?

Van maandagochtend 7 tot maandagochtend 21 augustus 2017 is de Noorderbrug in Maastricht volledig afgesloten. Dit zorgt voor verkeershinder in en om de stad. Denk goed na of je de auto echt nodig hebt in die weken. Reis slim: pak je fiets, neem het OV of parkeer slim, bijvoorbeeld op een P+R. Dan heb je minder last van hinder en draag je bij aan een beter bereikbare stad. Voor iedereen zijn er slimme reisacties die je voordelig op weg helpen.

Slimme reisacties die je op weg helpen

Zowel voor inwoners van Maastricht als voor bezoekers aan de stad en voor mensen die werken in Maastricht hebben we acties om minder last te hebben van de hinder. Bijvoorbeeld gratis of met korting gebruikmaken van een e-bike, het OV of een P+R. Bekijk de acties via de actieblokjes hiernaast. 

Ga je toch met de auto? Probeer de spits te vermijden, houd rekening met extra reistijd en parkeer slim. Bekijk de tips om je autoreis slim te plannen en af te leggen. 

Blijf op de hoogte

Maastricht werkt hard aan een betere infrastructuur. Onder andere via de projecten A2 Maastricht, Noorderbrugtracé en fietsenstalling Maastricht. Tijdens de werkzaamheden blijft de bereikbaarheid van Maastricht voortdurend in beweging. Wij houden je op hoogte over afsluitingen, nieuwe verkeerssituaties en onze slimme reisacties, onder andere via onze nieuwsbrief.

Projectinformatie Noorderbrug

Informatie over het project Noorderbrugtracé.

Acties voor iedereen

Reis slim als je in Maastricht woont of de stad bezoekt.

Acties voor medewerkers partners

Interessante aanbiedingen voor als je bij een partner van Maastricht Bereikbaar werkt.