Ga direct naar het artikel

60 prijswinnaars

met afronding 'Elke Beweging Telt'

2 september 2019

Zomercampagne ‘Elke beweging telt’ afgerond met 60 prijswinnaars

Heb jij het promotieteam van ‘Elke Beweging Telt’ gespot in Zuid-Limburg? Zij hebben de afgelopen zomermaanden slimme reisbewegingen beloond met een wincode. Iedereen kon meetellen voor minder CO2; op de fiets, met het ov, te voet of door te reizen via een P+R. Bijna 25.000 slimme reizigers ontvingen een wincode.

Met de wincodes maakte je kans op leuke prijzen; een Fitbit (stappenteller), OV-tegoed, een Bever cadeaubon of een maandabonnement van P+R Maastricht Noord. Én als hoofdprijs een e-bike ter waarde van € 2.500,- euro! De gelukkige winnaar van de e-bike is Jolanda Kerstges uit Geleen: “Het is echt fantastisch dat ik de e-bike gewonnen heb! Ik was al langer van plan om er een te kopen, dus dit is echt een mooi geschenk. Ik ga er samen met mijn man die een fervent fietser is, mee rondtoeren door het mooie heuvelland. Met een e-bike wordt onze gezamenlijke actieradius groter. En ik kan nu ook samen met mijn zus gaan fietsen. Die heeft namelijk al een e-bike. Voor mijn werk reis ik altijd met de trein. De treinverbinding tussen Geleen en Maastricht is optimaal en ik woon iets te ver om te gaan fietsen, zelfs met een e-bike!” Jolanda, van harte gefeliciteerd en veel veilige kilometers gewenst!

Stimuleren van slim en duurzaam reizen

De prijswinnaars hebben eind augustus bericht gekregen dat zij in de prijzen zijn gevallen. Ze kregen hun prijs persoonlijk uitgereikt op zondag 1 september bij Bonhomme op de Maaspromenade in Maastricht door Gert-Jan Krabbendam, voorzitter van de stuurgroep Maastricht Bereikbaar en wethouder van de gemeente Maastricht: “Maastricht Bereikbaar stimuleert met deze zomercampagne actief de betrokkenheid bij het thema duurzame mobiliteit. Mensen leren de invloed van hun dagelijkse mobiliteit kennen.”

Bijna 25.000 slimme reizigers

Het promotieteam van ‘Elke beweging telt’ kwam afgelopen weken 36 keer in actie op verschillende locaties in Zuid-Limburg. Er waren probeeracties ‘Ontdek de e-bike’, een cursus ‘Het nieuwe rijden’ en acties om autobanden op de juiste spanning laten brengen. Met de prijzen wil Maastricht Bereikbaar reizigers belonen die slim en duurzaam reizen en daarmee anderen in hun directe omgeving stimuleren om niet voor iedere rit in de auto te stappen.

Op de hoogte blijven?
Elke twee weken ontvangen meer dan 15.000 abonnees, reistips, slimme mobiliteitsoplossingen en verhalen van forenzen en ondernemers die slimmer op weg gaan in Zuid-Limburg.
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief