Ga direct naar het artikel
27 maart 2020

Tweede e-cargobike voor gratis aan huis bezorgen

Koffiebranderij en theepakkerij Blanche Dael bezorgt tijdens de coronacrisis gratis aan huis in Maastricht. Door de uitbraak van het coronavirus en het advies van de overheid om zoveel mogelijk binnen te blijven neemt de vraag om thuis kwaliteitskoffie te drinken alleen maar toe. Blanche Dael heeft al een eigen e-cargobike en zet nu, als convenantpartner van stadsaanpak Maastricht Bereikbaar, een tweede e-cargobike in.

“Koffie is voor veel Maastrichtenaren een belangrijk onderdeel van hun dagelijks leven. Een heerlijke kop koffie op een zonovergoten terras zit er nu helaas niet in. Een bezoekje aan onze koffiewinkel is tijdelijk ook niet mogelijk. Wij willen ook graag dat klanten thuisblijven om de uitbraak van het virus zo goed mogelijk in te dammen. Vandaar dat wij onze verse producten persoonlijk en gratis afleveren voor alle Maastrichtenaren. Ook dat is Maastrichtse gastvrijheid en koffiecultuur “, aldus Albert Berghof eigenaar Blanche Dael/Coffeelovers.

Probeer gratis de DeliverEbike

Als ondernemer ook op zoek naar een alternatief voor het bezorgen van jouw producten aan huis? Probeer dan eens twee weken gratis een DeliverEbike.

Op de hoogte blijven?
Elke twee weken ontvangen meer dan 18.000 abonnees, reistips, slimme mobiliteitsoplossingen en verhalen van forenzen en ondernemers die slimmer op weg gaan in Zuid-Limburg.
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief