Ga direct naar het artikel
Let op
1-11 is het Allerheiligen. Houd rekening met extra drukte.
Let op
2-11 is een extra vrije dag door de feestdag Allerzielen. Vermijd eventuele drukte door onze reistips.
3 juli 2020

Rij milieubewust: Geef je banden lucht 10 juli op Sphinxterrein

Wie met voldoende opgepompte banden rijdt, rijdt veiliger, verbruikt minder brandstof, maakt minder lawaai en schaadt het milieu minder. Redenen genoeg om je banden elke twee maanden lucht te geven. Op 10 juli is er weer een Band op Spanningsactie bij het Sphinxterrein.

Dit is een gezamenlijk initiatief van De Ruimte van SNS Bank, Loods5 en The Student Hotel. Van 9.30 – 16.00 uur staat het team van Band op Spanning klaar.

Duurzaamheid vinden wij belangrijk

Helma van Pelt, manager van De Ruimte van SNS en vice-voorzitter stichting Sphinxkwartier is blij met de actie en samen met de gebiedspartners neemt zij graag verantwoordelijkheid voor bewuster autorijden: “Veiligheid van onze gasten en bezoekers is een belangrijk thema voor alle ondernemers in het Sphinxkwartier. Juist nu! Dat zie je terug in onze winkels, onze zaken en op onze terrassen. We staan voor gastvrijheid en gezelligheid en nemen ieder afzonderlijk maatregelen om onze gasten dat goede en veilige gevoel te geven. Maar het begint natuurlijk al onderweg met de routing in of naar de stad. Veilig én duurzaam rijden is goed voor jezelf, voor je omgeving en voor onze stad. Precies om die reden vinden wij deze aktie zo belangrijk”.

 

Op de hoogte blijven?
Elke twee weken ontvangen meer dan 15.000 abonnees, reistips, slimme mobiliteitsoplossingen en verhalen van forenzen en ondernemers die slimmer op weg gaan in Zuid-Limburg.
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief