Toon nieuws over:
Bereikbaarheid tijdens IRONMAN

Bereikbaarheid tijdens IRONMAN

Op zondag 5 augustus 2018 is de triatlon IRONMAN in Maastricht. De route loopt door 2 Nederlandse en 5 Belgische gemeentes in (Zuid-)Limburg. De wedstrijd start en eindigt in Maastricht. Om alles goed te laten verlopen gelden er tijdens het evenement verkeers- en parkeermaatregelen. Check alle wegafsluitingen en onze reistips voor de auto, het OV en de fiets.

Hoofdfietsroute Noorderbrug feestelijk geopend

Hoofdfietsroute Noorderbrug feestelijk geopend

Op woensdagmiddag 18 juli is de hoofdfietsroute van de Noorderbrug feestelijk geopend door wethouder Gert-Jan Krabbendam van Mobiliteit. Samen met bouwers, buurtbewoners en andere betrokkenen fietste hij van west naar oost over het nieuwe fietspad. Ook Maastricht Bereikbaar was er bij. We zijn blij dat je fietst!

Zomeractie Arriva Nextbikes

Zomeractie Arriva Nextbikes

Met de deelfietsen van Arriva Nextbike verplaats je je makkelijk en snel binnen Maastricht. Bijvoorbeeld van het station naar het Vrijthof of van P+R Maastricht Noord naar Mosae Forum. Ideaal voor forenzen en bezoekers van de stad. Arriva heeft deze zomer een speciale probeeractie voor iedereen die voor het eerst een account aanmaakt: je krijgt de eerste 30 minuten gratis.

Fietsparkeerdisplays Markt en Kesselskade

Fietsparkeerdisplays Markt en Kesselskade

Heb jij ze al gezien? Bij de fietsenstallingen Markt en Kesselskade zijn parkeerdisplays geplaatst door de gemeente Maastricht. Ze vertellen je hoeveel vrije parkeerplekken er nog zijn. En als de stalling vol is, zie je dat ook meteen. Wel zo handig!

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief