Toon nieuws over:
Bedankt (winter)fietsers!

Bedankt (winter)fietsers!

Wat hebben we met z’n allen goed doorgefietst deze winter! Sneeuw, regen, wind en zon, heel veel zon! De deelnemers van de winterfietscampagne Heel Maastricht, Heerlen en Sittard-Geleen Fietst kregen het allemaal voor hun kiezen. Aan onze oproep om deze winter in Zuid-Limburg door te blijven fietsen gaven 118 doorfietsers verspreid over de drie steden gehoor. Ze fietsten door met hun eigen fiets, e-bike, of ze probeerden gratis twee weken lang een e-bike of speedbike.

29 maart 2019: sluiting P+R Maastricht Zuid

29 maart 2019: sluiting P+R Maastricht Zuid

P+R-terreinen aan de rand van Maastricht zijn belangrijk om de (auto)druk op de binnenstad te verminderen. In 2018 maakten 160.000 forenzen gebruik van P+R Maastricht Noord. P+R Maastricht Zuid bleef steken op 5.500 parkeerders. De samenwerkende partners gemeente Maastricht, Maastricht Bereikbaar, Arriva en MECC Maastricht hebben besloten P+R Maastricht Zuid met ingang van 29 maart te sluiten en op zoek te gaan naar andere kansrijke locaties.

Maastricht Bereikbaar wint 1e prijs Beter Benutten Award 2015

Maastricht Bereikbaar wint 1e prijs Beter Benutten Award 2015

Tijdens de jaarlijkse Resultatendag Beter Benutten op 25 juni won Maastricht Bereikbaar de Beter Benutten Award 2015. Minister Schultz Van Haegen reikte de prijs uit. Volgens de jury stak de inzending van Maastricht - het project Kom op, kies slim! - met kop en schouders uit boven de andere inzendingen. Dit jaar was het thema gedragsbeïnvloeding.

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief