Toon nieuws over:
Fietscoaches aan de slag bij Centraal Station

Fietscoaches aan de slag bij Centraal Station

In juli is de fietscampagne ‘Staat ‘ie goed’ / ‘Parked just right’ van start gegaan. Grote billboards wijzen sindsdien op de locatie en het gebruikersgemak van de nieuwe ondergrondse stalling bij het centraal station. Een promotieteam heeft regelmatig geflyerd om fietsers op te roepen niet lukraak zomaar ergens op het plein of in de straten te parkeren. Zoals aangekondigd doen we er in de maand september nog een schepje bovenop en gaan fietscoaches aan de slag.

Weekendafsluitingen op en rond autosnelwegen Maastricht

Weekendafsluitingen op en rond autosnelwegen Maastricht

In de maanden september en oktober zijn er weekendafsluitingen op en rond de autosnelwegen A2 en A79 bij Maastricht. Rijkswaterstaat voert onderhoud uit bij afrit 55 van de A2 (Maastricht-Zuid) en het viaduct Oeslingerbaan, en daarnaast op de A79 bij knooppunt Kruisdonk. We informeren je over de bereikbaarheid, zodat je voorbereid op pad kunt gaan.

Blij met een 'E brögkske um' bord

Blij met een 'E brögkske um' bord

Daar staan ze! De winnaars van de ‘E brögkske um’ omleidingsborden. Op donderdag 23 en vrijdag 24 augustus kwamen zij hun prijs ophalen bij de bouwkeet van project Noorderbrugtracé aan de Bosscherweg. Van de ruim 90 enthousiaste inzenders voor de loting, mochten we er 38 blij maken met een echt Mestreechs verkeersbord. We kregen vele leuke reacties.

Bereikbaarheid tijdens het Parcours

Bereikbaarheid tijdens het Parcours

Op 9 september kun je weer volop genieten van de opening van het culturele seizoen, het Parcours, in Maastricht. Dit jaar is het Parcours géén Autoloze Zondag in de gehele binnenstad. Wel is tussen 11.00 uur en 19.00 uur de route van het Parcours afgesloten. We informeren je over de bereikbaarheid en geven reistips.

Emile Dobbelstein over de Arriva Nextbike

Emile Dobbelstein over de Arriva Nextbike

Ik woon in Maastricht en maak graag fietstochtjes door de stad. Dat kan met mijn eigen fiets, maar ook met een deelfiets van Arriva. De Nextbike leek me een goed alternatief voor mijn eigen fiets, zodat ik de aanschaf van een nieuwe fiets even kon uitstellen of helemaal niet hoef te doen.

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief