Toon nieuws over:
Emile Dobbelstein over de Arriva Nextbike

Emile Dobbelstein over de Arriva Nextbike

Ik woon in Maastricht en maak graag fietstochtjes door de stad. Dat kan met mijn eigen fiets, maar ook met een deelfiets van Arriva. De Nextbike leek me een goed alternatief voor mijn eigen fiets, zodat ik de aanschaf van een nieuwe fiets even kon uitstellen of helemaal niet hoef te doen.

Slimme reistips voor studenten

Slimme reistips voor studenten

Ook Maastricht Bereikbaar verwelkomde tijdens de INKOM nieuwe studenten in Maastricht met reistips om van en naar college te reizen, door bijvoorbeeld vaker de fiets of het openbaar vervoer te nemen. Zo werken studenten ook mee aan een bereikbare stad én besparen geld door slim te reizen.

Onze werkgeversaanpak: nu ook in Roermond

Onze werkgeversaanpak: nu ook in Roermond

Maastricht Bereikbaar ondersteunt sinds deze zomer Roermond Bereikbaar. Drie grote werkgevers hebben zich al aangesloten bij Roermond Bereikbaar, om samen te werken aan een beter bereikbare, gastvrije en vitale stad en regio. Oftewel: aan minder auto’s en méér fiets en/of OV. Aan minder CO2-uitstoot en méér beweging. Maar wat houdt die werkgeversaanpak nu precies in? Mobiliteitsmakelaar Rob Schaap vertelt:

Probeer gratis een e-bike of Arriva Nextbike

Probeer gratis een e-bike of Arriva Nextbike

Wat is het een prachtige fietszomer! Ideaal weer om op de fiets Maastricht te ontdekken of op de e-bike naar je werk te gaan. Dus probeer nog snel die Arriva Nextbike of (speed) e-bike. Het kost je helemaal niks. Behalve dan wat extra beweging. Mooi meegenomen toch?

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief