Toon nieuws over:
Bereikbaarheid stationsomgeving 6 - 8 november

Bereikbaarheid stationsomgeving 6 - 8 november

De Stationsstraat, Spoorweglaan en Parallelweg krijgen een nieuwe asfaltlaag. De aannemer voert de werkzaamheden uit van dinsdag 6 november 7.00 uur tot donderdagochtend 8 november 5.30 uur. Om overlast zoveel mogelijk te beperken, gebeuren de werkzaamheden in fases. De omliggende panden, het stationsgebouw en de ondergrondse fietsenstalling blijven bereikbaar. Verkeer krijgt wel te maken met tijdelijke wijzigingen.

Maastricht Bereikbaar helpt met slimme logistieke oplossingen

Maastricht Bereikbaar helpt met slimme logistieke oplossingen

Maastricht Bereikbaar helpt bedrijven bij het vinden en doorvoeren van efficiënte logistieke oplossingen. De bestaande capaciteit beter benutten zorgt uiteindelijk voor minder bestel- en vrachtvoertuigen op de weg en een betere bereikbaarheid. Rions Riooltechniek voerde samen met Maastricht Bereikbaar meerdere logistieke maatregelen door met als resultaat een vermindering van dagelijks 124 bestel- en vrachtautoritten tijdens de spits.

Opgelet: gewijzigde verkeerssituaties Maastricht-West

Opgelet: gewijzigde verkeerssituaties Maastricht-West

Vanaf 8 oktober voert project Noorderbrugtracé de laatste twee grote hinderklussen voor de nieuwe infrastructuur uit. Automobilisten in Maastricht-West krijgen opnieuw te maken met afsluitingen en omleidingsroutes. We informeren je over de veranderingen, zodat je voorbereid op weg kunt gaan. Minder hinder ervaren? Maak gebruik van onze gratis e-bike probeeractie. Daarmee fiets je de werkzaamheden zo voorbij.

Een gewaarschuwd fietser telt voor twee

Een gewaarschuwd fietser telt voor twee

Op maandag 1 oktober zijn de medewerkers van het team Handhaven van de Gemeente Maastricht gestart met de fout geparkeerde fietsen op het Stationsplein in Maastricht naar het depot aan de Sint Gerardusweg te brengen. Het is een vervolg op de actie ‘Staat ‘ie goed?/Parked just right?’ die in de zomer is gestart. Coördinator van de opruimactie en handhaver, Rick van den Boorn vertelt hoe de eerste week verlopen is.

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief