Toon nieuws over:
JONGR Maastricht telt mee

JONGR Maastricht telt mee

Op 29 juni organiseert de jongerenjaar JONGR het event MYCYCLE op de Markt van Maastricht met aandacht voor veilig fietsen in Maastricht. JONGR hield een enquete onder jongeren. 400 van hen gaven hun mening over de mobiliteit in de stad. Daaruit bleek onder meer dat maar liefst de helft van de jongeren hun telefoon op de fiets gebruikt. Ook Maastricht Bereikbaar is aanwezig met meer informatie over slimme en duurzame reisacties voor een leefbare en goed bereikbare binnenstad, want elke beweging telt.

Extra nachtbussen naar P+R Maastricht Noord na concerten Rieu

Extra nachtbussen naar P+R Maastricht Noord na concerten Rieu

Kom je met de auto naar Maastricht voor of tijdens één van de concerten van André Rieu? Parkeer dan gratis aan de rand van de stad bij P+R Maastricht Noord. Bus 10 brengt je voor € 2 p.p. naar hartje stad en weer terug. 3 tot 5 personen kunnen samen reizen met een groepsticket van € 5. 

Elke beweging telt: Geef je banden lucht!

Elke beweging telt: Geef je banden lucht!

Deze zomer tellen we samen mee voor minder CO2 en een goed bereikbare stad. Ook de juiste bandenspanning telt mee. Met de juiste bandenspanning rij je veiliger, stoot je minder CO2 uit en bespaar je kosten. Maastricht Bereikbaar helpt automobilisten met concrete tips op weg om zo milieuvriendelijk mogelijk te rijden.

Elke beweging telt: Doe jij mee deze zomer?

Elke beweging telt: Doe jij mee deze zomer?

Deze zomer dagen we reizigers uit om in beweging te komen en mee te tellen met minder kilometers in de file. Met een parkeerplek buiten het centrum. Met de juiste bandenspanning van je eigen auto. Met de trein, bus of op de fiets. Want, wie met het OV of op de pedalen naar het werk gaat, bespaart CO2 en zorgt voor een goed bereikbare stad.

Bereikbaarheid tijdens Pinksteren

Bereikbaarheid tijdens Pinksteren

Houd tijdens het extra lange Pinksterweekend rekening met extra drukte en aangepaste openingstijden van de winkels. We geven je reistips hoe je snel en goedkoop naar het centrum van Maastricht reist en eventuele drukte kunt vermijden.

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief