Toon nieuws over:
Bedankt (winter)fietsers!

Bedankt (winter)fietsers!

Wat hebben we met z’n allen goed doorgefietst deze winter! Sneeuw, regen, wind en zon, heel veel zon! De deelnemers van de winterfietscampagne Heel Maastricht, Heerlen en Sittard-Geleen Fietst kregen het allemaal voor hun kiezen. Aan onze oproep om deze winter in Zuid-Limburg door te blijven fietsen gaven 118 doorfietsers verspreid over de drie steden gehoor. Ze fietsten door met hun eigen fiets, e-bike, of ze probeerden gratis twee weken lang een e-bike of speedbike.

29 maart 2019: sluiting P+R Maastricht Zuid

29 maart 2019: sluiting P+R Maastricht Zuid

P+R-terreinen aan de rand van Maastricht zijn belangrijk om de (auto)druk op de binnenstad te verminderen. In 2018 maakten 160.000 forenzen gebruik van P+R Maastricht Noord. P+R Maastricht Zuid bleef steken op 5.500 parkeerders. De samenwerkende partners gemeente Maastricht, Maastricht Bereikbaar, Arriva en MECC Maastricht hebben besloten P+R Maastricht Zuid met ingang van 29 maart te sluiten en op zoek te gaan naar andere kansrijke locaties.

Vastelaovend vieren in Mestreech?

Vastelaovend vieren in Mestreech?

Van 3 tot en met 5 maart 2019 kleurt Maastricht weer rood-geel-groen. We informeren je hoe jij voordelig en slim naar het centrum van de stad reist tijdens carnaval 2019.

Mobiliteit én leefbaarheid gaan hand in hand

Mobiliteit én leefbaarheid gaan hand in hand

Maastricht Bereikbaar en haar partners hebben in het jaarprogramma voor 2019 afspraken gemaakt om te werken aan toekomstgericht reizen voor bezoekers van de stad Maastricht, inwoners, werkgevers en hun medewerkers. De contouren van de eerste projecten waar mobiliteit én leefbaarheid voor een gastvrije binnenstad hand in hand gaan zijn inmiddels zichtbaar.

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief