Ga direct naar het artikel
13 april 2021

Oog voor de fietser

Vaker op de fiets voelt goed. En is goed voor de omgeving. Jonge kinderen, pubers en zelfs jongvolwassenen fietsen meestal veel. Gevaar op de weg inschatten is voor hen soms zo makkelijk nog niet. Draag jij fietsen een warm hart toe? Ook vanuit de auto? Maak fietsen in Zuid-Limburg fijner. Test bijvoorbeeld via de link hiernaast je kennis over jongeren in het verkeer. Rekening houden met de jonge fietser is #posifiets. 
Campagnebeeld Posifiets 3

#Posifiets

Fietsen maken we graag steeds leuker, makkelijker en veiliger. Fietsen is goed voor je en je ziet de regio op haar mooist. Sterker nog, al fietsend maak je Zuid-Limburg een beetje fijner. Dat is wat we bedoelen met #posifiets. Fietsen op zo’n manier dat je er zelf blij van wordt én niemand anders tot last bent. Dus ook fietsen met je hoofd in de wind in plaats van in je telefoon. En oog voor elkaar op de fiets en vanuit de auto. #posifiets is een campagne van Zuid-Limburg Bereikbaar en Gemeente Maastricht. Kijk ook eens op posifiets.nl  
Schermafbeelding 2021 04 12 Om 10.31.59

Test je kennis over jongeren in het verkeer via ANWB-test!

Draag jij fietsen een warm hart toe? Ook vanuit de auto? Maak fietsen in Zuid-Limburg fijner. Test via onderstaande link je kennis over jongeren in het verkeer:
Op de hoogte blijven?
Elke twee weken ontvangen meer dan 18.000 abonnees, reistips, slimme mobiliteitsoplossingen en verhalen van forenzen en ondernemers die slimmer op weg gaan in Zuid-Limburg.
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief