Ga direct naar het artikel
19 mei 2020

Nog een ronde Ontdek de E-bike, dit keer in Heugem/Randwyck

Voor 26 mei zijn alle 35 e-bikes en speedbikes gereserveerd. Reden om snel weer een nieuwe ronde te organiseren. Op vrijdag 12 juni staan de fietsen weer klaar, dit keer in de Maastrichtse wijk Heugem/Randwyck, vlakbij rijwielhandelaar De Beente. Je kunt kiezen uit e-bikes, speedbikes en een elektrische familiebakfiets!  

Hoe werkt het?

Je gaat naar ontdekdeebike.nl. Daar kies je welke fiets het best bij je past. Wij willen voorkomen dat veel mensen dicht bij elkaar komen. Daarom werken we met tijdsvakken. Je kiest vooraf op welk uur je de fiets wil komen halen. Is de fiets van je voorkeur al gereserveerd? Probeer dan een ander tijdvak. Wil je de elektrische familiebakfiets lenen, dan is deze alleen op te halen tijdens het tijdslot van 9.00 uur tot 10.00 uur. 

12 juni in Heugem/Randwyck

Wanneer je de gereserveerde fiets ophaalt, staat de fiets voor je klaar. Je ontvangt een instructie en de fiets wordt voor je gereinigd. Je bent klaar om de e-bike te ontdekken! De fiets is juist nu een gezond en veilig middel om van A naar B te gaan. Houd wel rekening met de basisregels om de verspreiding van corona te vermijden: houd afstand, vermijd drukte en was vaker je handen.

Op een rij

Wat: Actie Ontdek de e-bike
Ophalen: vrijdag 12 juni (tussen 9-10, 10-11, 11-12 of 12-13)
Terugbrengen: vrijdag 26 juni (tussen 10.00 en 13.00u) 
Waar: Molensingel 19, Maastricht.

Ontdek de e-bike voor iedereen in Zuid-Limburg!

Iedereen die woont of werkt in Zuid-Limburg kan het hele jaar door via Ontdek de e-bike gratis een e-bike proberen. Je haalt je fiets op de dag dat jou het beste uitkomt op bij ons uitgiftepunt Cycle Center in Valkenburg. Je kunt de e-bike van jouw keuze een week gratis proberen. Reserveer de fiets van jouw keuze via www.ontdekdeebike.nl.

Reserveer gratis een e-bike en klik op het tijdstip van jouw keuze op 12 juni:

Op de hoogte blijven?
Elke twee weken ontvangen meer dan 18.000 abonnees, reistips, slimme mobiliteitsoplossingen en verhalen van forenzen en ondernemers die slimmer op weg gaan in Zuid-Limburg.
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief