Wegwerkzaamheden in september

In september krijgt u te maken met werkzaamheden in en rondom Maastricht. Als reiziger moet u rekening houden met omleidingen en oponthoud. Maastricht Bereikbaar biedt acties om de overlast gedurende de werkzaamheden zo veel mogelijk te beperken.

Werkzaamheden

  • Vrijdag 4 september 20.00 uur tot maandag 7 september 06.00 uur: de A2 is tussen knooppunt Kruisdonk en afrit 51 Meerssen volledig afgesloten.
    In het weekend zijn er ook werkzaamheden aan het spoor tussen Maastricht en Valkenburg. Er worden bussen ingezet.
  • Maandag 7 september tot eind september moet verkeer op de A2 tussen Randwyck en knooppunt Europaplein doordeweeks rekening houden met afsluitingen en avond- en nachtwerk.
  • Vrijdag 4 september tot dinsdag 1 december 2015 zijn er werkzaamheden aan de Kennedybrug, Prins Bisschopsingel en het Koningin Emmaplein voor nieuwe voorzieningen voor de bus.

De voortgang van de werkzaamheden is sterk afhankelijk van de weersomstandigheden. De opgegeven planning is onder voorbehoud.

Meer weten?

Meer informatie over de acties van Maastricht Bereikbaar vindt u op www.maastrichtbereikbaar.nl/actieweken. Voor meer informatie over de werkzaamheden kijk op www.a2maastricht.nl.