Weekendafsluitingen A2 richting Maastricht

In april voert Rijkswaterstaat 3 weekenden regulier asfaltonderhoud uit aan de A2 tussen knooppunt Kerensheide en knooppunt Kruisdonk. Hierdoor is de A2 tussen knooppunt Kerensheide en knooppunt Kruisdonk inclusief de tussenliggende op- en afritten afgesloten voor verkeer. Er is een omleiding via de A76 en A79. Houd rekening met extra reistijd die kan oplopen tot 15 minuten.

De A2 richting Maastricht (inclusief alle toe- en afritten) is afgesloten tussen knooppunt Kerensheide en knooppunt Kruisdonk tijdens de volgende weekenden:

  • Vrijdag 6 april 21.00 uur tot maandag 9 april 5.00 uur
  • Vrijdag 20 april 21.00 uur tot maandag 23 april 5.00 uur
  • Donderdag 26 april 21.00 uur tot zondag 29 april 10.00 uur

Omleidingsroute

Het verkeer vanuit Eindhoven richting Maastricht volgt een omleiding via de A76 richting Heerlen/Aken tot aan knooppunt Kunderberg en gaat vervolgens over de A79 richting Maastricht. Voor lokaal verkeer is er ter plaatse een omleiding.

180307_rws_mh_kerensheide_kruisdonk_social_web.jpg

Weersgevoelige werkzaamheden

Let op: de onderhoudswerkzaamheden zijn weersafhankelijk. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk niet doorgaan. Rijkswaterstaat plant ze dan opnieuw in. Kijk voor de actuele planning op www.rijkswaterstaat.nl/werkzaamheden.

Reis op Koningsdag voordelig met de trein

Vier je in Maastricht Koningsdag? Maak dan gebruik van het Oranjeretourtje en reis met 20% korting met de treinen van NS en Arriva. Het Oranjeretour is alleen online tot en met 27 april 14.00 uur te koop en is alleen geldig voor reizen op 27 april.

Nog meer wegenwerk

Blijf op de hoogte van actuele wegafsluitingen en omleidingsroutes via onze Slimme Kaart. Verder houden we je via onze nieuwsbrief en Facebookpagina op de hoogte.