Website Maastricht Bereikbaar vernieuwd

Sinds 12 januari 2016 is de vernieuwde website van Maastricht Bereikbaar online. Met de aanpassingen aan de website willen we u nog beter voorzien van actuele bereikbaarheidsinformatie en informatie over onze producten en diensten.

De homepage van de website is in een nieuw jasje gestoken. U ziet voortaan in één oogopslag de actuele verkeerssituatie, of het druk is in de stad en welke acties Maastricht Bereikbaar aanbiedt. Verder is er een aangepaste menustructuur, waardoor informatie sneller vindbaar is. Benieuwd naar het resultaat? Kijk op www.maastrichtbereikbaar.nl.

Slimme kaart

Voortaan is onze slimme kaart beter zichtbaar op onze website. Op meerdere plaatsen in de website komt deze interactieve kaart terug, zodat u in enkele muisklikken actuele wegwerkzaamheden, parkeermogelijkheden, fietsenstallingen en drukte op de weg kunt bekijken.

Aanbiedingen

De vernieuwde website biedt betere mogelijkheden om het actuele aanbod van Maastricht Bereikbaar te presenteren. Bijvoorbeeld het abonnement voor mensen die meerdere dagen per week gebruikmaken van P+R Maastricht Noord.

Input van gebruikers

Eind 2015 hebben we in een focusgroep samen met gebruikers van de website gekeken naar verbetermogelijkheden voor de website. Deze input is meegenomen bij het verbeteren van de website. We stellen ook uw mening op prijs. Hebt u nog verbetertips voor de website of ontbreekt er volgens u belangrijke informatie? Neem dan contact met ons op via info@maastricht-bereikbaar.nl