Waarvoor laat jij de auto staan?

Maastricht Bereikbaar organiseert in het najaar een nieuwe actie om automobilisten te laten kennismaken met het OV of de fiets.

Wie al slim reist en (maximaal vijf) collega’s overhaalt om ook te gaan fietsen, treinen of bussen, wordt daarvoor beloond met vier euro per collega per slimme reisdag. Het geld mag ook worden ingezet voor een goed doel. In dat geval ontvangt het fiets- en OV-team samen 50% extra beloning. 

Om voor de beloning in aanmerking te komen, moet de collega in de periode dat de challenge duurt de auto minimaal de helft van het aantal werkdagen laten staan. Uiteraard geldt: hoe meer, hoe beter. Deelnemers aan de actie, die loopt van 27 oktober tot uiterlijk 28 november 2014, kunnen in die periode gratis een e-bike of fiets proberen of vier weken gratis reizen met de trein.

De uitdaging wordt nog interessanter met extraatjes zoals een app die alle fietsritten bijhoudt en – gratis - begeleiding van een lifestylecoach.

Voor de gratis e-bike en voor de begeleiding door de lifestylecoach geldt: vol=vol! Aanmelden kan tot 20 oktober binnenkort via deze link; www.maastrichtbereikbaar.nl/fietsofovmee. Hier vindt u ook uitgebreide informatie en voorwaarden.