Uitnodiging 12 juni: bijeenkomst ondernemers over bereikbaarheid tijdens afsluiting Noorderbrug

Ondernemers in Maastricht - en ook hun leveranciers, medewerkers en klanten - krijgen van 7 tot 21 augustus 2017 te maken met hinder vanwege de afsluiting van de Noorderbrug. De verkeershinder biedt ook mogelijkheden, namelijk om na te denken over slimme mobiliteit en duurzame oplossingen. Daarom nodigen we alle ondernemers uit voor een inspiratiesessie op maandag 12 juni van 18.00-21.00 uur. Welke acties verdienen volgens ondernemers aandacht?

Wat betekent de afsluiting van de Noorderbrug voor bedrijven? Het is verstandig om nu al zelf maatregelen te treffen. Bijvoorbeeld tijdelijk meer voorraad aanhouden, de inzet van fietskoeriers of goederen gebundeld laten bezorgen via Binnenstad Service Maastricht in de Beatrixhaven. Of denk eens aan de inzet van e-cargo bikes. En zijn leveranciers, medewerkers en klanten al op de hoogte van de afsluiting? Op maandag 12 juni 2017 organiseren Maastricht Bereikbaar, Ondernemend Wyck en VOC Maastricht hierover een inspiratiesessie voor ondernemend Maastricht.

Programma

De avond vindt plaats aan boord van de boot 'Jekervallei' van Rederij Stiphout en start met de presentatie van inzichtgevende pitches van ondernemers die duidelijk maken hoe slimme bereikbaarheid waarde toevoegt aan een stad én aan een bedrijf. Aan de orde komen ook de concrete acties en maatregelen die ondernemers kunnen inzetten om de bereikbaarheid van hun bedrijf voor, tijdens en na de afsluiting van de Noorderbrug te garanderen. Denk hierbij aan acties voor jouw klanten, leveranciers, werknemers én bezoekers. Vanzelfsprekend horen we ook graag welke acties volgens ondernemers aandacht verdienen.

  • Locatie bijeenkomst: ‘Jekervallei’ Rederij Stiphout, Kesselskade Maastricht
  • Tijd: inschepen vanaf 18.00 uur. De boot vertrekt om 18.30 en meert weer aan om 21.00 uur.
  • Voor de inwendige mens wordt gezorgd en uiteraard is er volop ruimte om te netwerken!

Aanmelden

Alle ondernemers zijn van harte welkom. Interesse om erbij te zijn? Meld je uiterlijk donderdag 8 juni om 12.00 uur aan bij secretariaat@maastricht-bereikbaar.nl.

Kijk voor meer informatie over de acties van Maastricht Bereikbaar tijdens de afsluiting van de Noorderbrug op www.maastrichtbereikbaar.nl/noorderbrug.