Tijdelijk verkeerssysteem bij kruispunt Geusselt

Sinds 24 september 2016 is de nieuwe tijdelijke verkeerssituatie bij kruispunt Geusselt ingegaan voor verkeer dat richting noorden rijdt. De ‘dive-under’ bij de Terblijterweg is nu tijdelijk in gebruik. En verkeer vanaf de Viaductweg en Terblijterweg richting Eindhoven/Heerlen rijdt via de nieuwe oprit naar de A2/A79.

Wat is er veranderd?

Tot de stapsgewijze ingebruikname van de tunnel rond de jaarwisseling 2016/2017 geldt de volgende verkeerssituatie bij kruispunt Geusselt:

  • Verkeer op de A2/N2 vanuit Luik richting Eindhoven rijdt via de dive-under (en hoeft niet langs de verkeerslichten bij kruispunt Geusselt).
  • Verkeer op de Terblijterweg én Viaductweg richting Eindhoven/Heerlen rijdt via de nieuwe oprit.
  • Verkeer wordt geleid, maar de nieuwe situatie vraagt om extra alertheid van weggebruikers. Let daarom goed op de borden!

Bekijk de nieuw situatie bij kruispunt Geusselt

Afslag gemist?

Verkeer op de N2 richting het noorden rijdt met de nieuwe situatie al vóór kruispunt Geusselt om via de dive-under onder de Terblijterweg door. Heeft u de afslag gemist of lukte het ritsen niet? Geen nood: u kunt ook gewoon doorrijden tot aan kruispunt Geusselt en op de Terblijterweg de oprit naar de A2/A79 nemen. Ook deze route staat bij Geusselt aangegeven met borden.

Meer informatie

Dankzij het tijdelijke verkeerssysteem bij Geusselt ontstaat er ruimte voor het maken van nieuwe wegaansluitingen op de tunnelmonden. Wilt u graag meer weten? Kijk op www.a2maastricht.nl/geusselt.