Team Ericsson1 wint ook Herfstchallenge van Zuid-Limburg in Beweging!

Team Ericsson1, bestaande uit Sandra, Frans, Mathijs, Marloes, Roel, Peter, Roland, Wim, Eric en Carla, eindigde met 93.100 punten voor de 2e keer op de 1e plek van een Samen in Beweging challenge! Na de Voorjaarschallenge won het team ook de Herfstchallenge.

Op 21 november nam teamcaptain Peter Souren voor het hele fietsteam de beker in ontvangst van projectleider Stefan Bollars van Innovactory. Het team is trots op deze 2e overwinning. Ze zijn er echt voor gegaan en het resultaat geeft dan ook voldoening.  

Taart voor de winnaars

“Ondanks dat we geen credits meer krijgen, blijven we fietsen en winnen we weer de beker”, verwoordt een van de teamleden het algemene gevoel.  “Dat blijven we ook doen.“ De teamleden omschrijven teamcaptain Peter als ‘streng maar rechtvaardig’: “Als we een keer met de auto komen, vraagt hij naar de reden, dat houdt ons bij de les.” Tijdens het aansnijden van de taart worden grapjes gemaakt: “Daar komen de calorieën er weer bij, die we er net afgefietst hadden.” Dit belet sommige teamleden niet om nog een 2e stukje van de heerlijke taart te claimen.

Winterchallenge

De spirit zit er ook na de zegen nog volop in. “We controleren dagelijks de ranking hoe het er nu voor staat in de Winterchallenge. Daardoor weten we dat de top 5 nu dicht bij elkaar ligt. Het is dus echt spannend. Wij gaan er weer voor!” zo stelt een van de teamleden die meteen bijval krijgt van de anderen. Maar zelfs een eventuele 3e overwinning in de challenges is voor deze fietstijgers niet voldoende. Dat er een extra initiatief komt in de vorm van de ‘eindsprint-badge’ wordt zeer gewaardeerd. “Die willen we ook nog wel scoren”, roepen de teamleden. De bokalen komen naast elkaar te staan op een opvallende plaats bij de ingang van de afdeling. Zo kan iedereen zien hoe goed ze bezig zijn. Ere wie ere toekomt!

Zuid-Limburg in Beweging

Het programma Zuid-Limburg inBeweging is onderdeel van Maastricht Bereikbaar en daagt medewerkers uit om slim te reizen. Onderdeel van dit programma zijn de Samen inBeweging teamchallenges. Collega’s kunnen dan een team vormen en gedurende 50 dagen elkaar uitdagen om zoveel mogelijk ritten per fiets, OV of via een P+R te maken van en naar het werk.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over het programma of andere acties van Maastricht Bereikbaar op www.maastrichtbereikbaar.nl/beweging