Start nieuwe probeerperiodes Ontdek het OV

Medewerkers van partners van Maastricht Bereikbaar kunnen 4 weken gratis het openbaar vervoer voor het woon-werkverkeer in Zuid-Limburg proberen. Op 7 en 28 november starten de laatste probeerperiodes van 2016. Doet u ook mee?

Reist u met de auto naar het werk en werkt u bij een partner van Maastricht Bereikbaar? Dan kunt u onder bepaalde voorwaarden 4 weken gratis het openbaar vervoer voor het woon-werkverkeer in Zuid-Limburg uitproberen, met de Maastricht Bereikbaar OV-chipkaart. U reist met deze kaart 4 weken gratis met de trein (2e klasse), bus en ook vanaf een P+R. De kaart is geldig bij alle Nederlandse vervoerders.

Tijdelijk aanbod inclusief gebruik OV-fiets

Om de overstap van auto naar OV voor u te vergemakkelijken, bieden we tijdelijk gratis en vrijblijvend het gebruik van OV-fiets aan tijdens de probeerperiodes die starten op 7 en 28 november 2016. Zo kunt u optimaal ontdekken hoe u het liefst de laatste meters vanaf het station naar uw werk aflegt: lopend, met de fiets of per bus! Wilt u gebruikmaken van dit aanbod, geef dit dan door via het aanmeldformulier voor Ontdek het OV.

Meer informatie en aanmelden

Kijk voor meer informatie, de voorwaarden en het aanmeldformulier op www.maastrichtbereikbaar.nl/nl/acties/ontdek-het-ov.