Staking openbaar vervoer 4 januari 2018

Arriva laat weten dat er op donderdag 4 januari 2018 geen bussen en treinen in Limburg rijden. De vakbonden organiseren een landelijke staking.

De werkgevers in het openbaar vervoer zijn met de vakbonden in gesprek over een nieuwe cao. De bonden hebben ervoor gekozen om de onderhandelingen af te breken. De werkgevers (waaronder Arriva) wilden graag verder onderhandelen en in gesprek met de bonden. Een landelijke staking ontregelt en brengt veel overlast met zich mee voor reizigers. Arriva vindt het erg vervelend dat je mogelijk hinder ondervindt van de staking.

Geen bussen en (Arriva)treinen op 4 januari

Op 4 januari 2018 rijden er door de staking geen bussen (en Arrivatreinen). Dat betekent ook dat buslijn 10 niet rijdt. Vanaf P+R Maastricht Noord kun je alleen met een Arriva Nextbike verder reizen naar het centrum. P+R Maastricht Zuid is op 4 januari gesloten. De treinen van NS blijven wel rijden volgens de normale dienstregeling.

Meer weten?

Op de website van Arriva vind je actuele informatie over de staking. Samen met Arriva houden we je zo goed mogelijk op de hoogte van de ontwikkelingen.