Slimme reisacties tijdens afsluiting Noorderbrug

Van maandagochtend 7 tot maandagochtend 21 augustus 2017 is de Noorderbrug in Maastricht volledig afgesloten. Dit zorgt voor verkeershinder in en om de stad. Denk goed na of je de auto echt nodig hebt in die weken. Maastricht Bereikbaar en project Noorderbrugtracé bieden slimme reisacties aan om de hinder zo veel mogelijk te beperken.

De Noorderbrug is van maandagochtend 7 tot maandagochtend 21 augustus 2017, tijdens de bouwvak, afgesloten voor alle verkeer. Voorafgaand aan de afsluiting, maar vooral ook tijdens de afsluiting bieden we een uitgebreid pakket aan maatregelen om de stad en regio bereikbaar te houden.

Hoe overbrug jij de verkeershinder?

We roepen iedereen op om slim te reizen: pak de fiets, neem het OV of parkeer slim, bijvoorbeeld op een P+R. Op die manier ervaar je als reiziger zelf minder hinder en draag je bij aan een beter bereikbare stad. Er zijn vele slimme reisacties die je voordelig op weg helpen. Zowel voor inwoners en bezoekers van Maastricht als voor forenzen en voor ondernemers. Denk daarbij aan voordelige trein- en buskaartjes en -abonnementen, een gratis abonnement voor P+R Maastricht Noord en vele fietsacties. Kies je er toch voor om met de auto te reizen, informeer je dan vooraf over de omleidingen, adviesroutes en parkeertips. Deze informatie volgt nog op de website van Maastricht Bereikbaar.

Meer weten?

Kijk op www.maastrichtbereikbaar.nl/noorderbrug. Als je geïnteresseerd bent in een actie, kun je alvast je e-mailadres achterlaten. Je krijgt dan automatisch bericht, zodra een actie te koop is. De komende weken volgt op de website uitgebreide informatie over de acties en andere producten.