Slim en goedkoop naar Magisch Maastricht

Ook tijdens deze drukke decembermaand houden we stad en regio graag zo goed mogelijk bereikbaar. Daarom zijn er verschillende acties waarmee je slim en voordelig naar het centrum kunt reizen. Bekijk de acties en kies hoe jij op topdagen de verkeersdrukte in en om de stad kunt mijden!

In december zijn er acties om voordelig naar (Magisch) Maastricht te reizen zodat je op topdagen de verkeersdrukte in en om de stad kan mijden. 

In het weekend voor € 2,- met trein of bus

Tijdens de weekenddagen van Magisch Maastricht, van 1 december 2017 tot en met 1 januari 2018, kunnen bezoekers uit Zuid-Limburg voor slechts € 2,- p.p. (dagretour) vanuit Sittard en Kerkrade-Heerlen met de Arrivatrein of vanuit Vaals met buslijn 350 naar centrum Maastricht reizen. Dit product is uitsluitend te koop als e-ticket via de website van Maastricht Bereikbaar zolang de voorraad strekt (op=op).

Voordelig parkeren bij P+R Noord of Zuid

Gratis parkeren op voorwaarde dat je met buslijn 10 naar centrum Maastricht reist en op dezelfde dag ook weer terug. Voor slechts € 2,- p.p. maak je op P+R Maastricht Zuid gebruik van dit voordelige combitarief. En in de weekenden van Magisch Maastricht kun je gratis parkeren bij P+R Maastricht Zuid in combinatie met gratis op en neer reizen naar de stad met buslijn 10. Bij P+R Maastricht Noord is parkeren altijd gratis en reis je snel en goedkoop met buslijn 10 naar hartje centrum. Buslijn 10 stopt bij de Markt/Boschstraat, dat is op loopafstand van het Vrijthof. Groepen van 3-5 personen betalen slechts € 5,- voor een dagretour!

Kijk voor meer info en alle slimme reisacties op www.maastrichtbereikbaar.nl/magisch.

Alle parkeertips

Plan je reis slim. Op www.maastrichtbereikbaar.nl/slimme-kaart vind je actuele informatie over wegwerkzaamheden, afsluitingen, omleidingen en de verkeersdrukte. Let op: het afgelopen jaar is er veel veranderd aan de wegen en bewegwijzering in Maastricht, dus kijk goed op de borden. Je vindt er ook alle parkeerinformatie, compleet met actuele bezetting van alle parkeerlocaties in en om de stad. Bekijk de pagina met bereikbaarheidsinfo tijdens Magisch Maastricht

Kom je op de fiets?

Bewoners van Maastricht roepen we om zo veel mogelijk op de fiets naar de stad te komen. Maak gebruik van de fietsenstallingen in de stad.