Reserveer voortaan online uw parkeerplaats!

Sinds eind juli kunt u ook online een parkeerplaats reserveren in parkeergarage Q-Park De Colonel. Bij Q-Park Cabergerweg kon dat al sinds eind 2014. Zo hoeft u niet te wachten en bent u verzekerd van een parkeerplaats.

Reserveren van een parkeerplaats heeft verschillende voordelen: u kunt vooraf een parkeergarage kiezen, bent verzekerd van een parkeerplaats en u hoeft niet in de rij te staan bij de betaalautomaat. Bovendien hoeft u niet meer onnodig te zoeken naar een beschikbare parkeerplaats in de stad. Bovendien kunt u direct uitrijden na uw bezoek aan de stad. Reserveren is daarmee niet alleen erg snel en gemakkelijk voor de automobilist, het scheelt ook nog eens onnodig zoekverkeer en daardoor CO2-uitstoot.

Parkeergarage De Colonel

Q-Park De Colonel ligt in de ring van Maastricht, op loopafstand van het centrum en Wyck. Deze locatie is het perfecte startpunt voor een lekker dagje Maastricht. Het reserveren kan elk willekeurig tijdstip, en daarnaast zijn er 2 aanbiedingen om het reserveren nog interessanter te maken: 'Shop&Dine' tussen 16.00 en 21.30 uur en ‘Lunch time’ tussen 11.30 en 14.00 uur. 

Reserveren

Het reserveren van parkeerplaatsen kan via de website van Q-Park en via de website van Maastricht Bereikbaar. U krijgt een bevestigingsmail met QR-code, waarmee u rechtstreeks vanaf de smartphone of met een printje ervan toegang hebt tot de gereserveerde parkeerplaats. 

Samenwerking Maastricht Bereikbaar en Q-Park

Het online reserveren van de parkeerplaatsen is een samenwerking tussen Maastricht Bereikbaar en Q-Park. Het doel van deze samenwerking is de stad Maastricht beter bereikbaar maken en de bezoeker beter faciliteren. Als bezoekers parkeerplaatsen reserveren, is er minder zoekverkeer in de stad en kan iedereen snel naar een plaats van bestemming rijden.