Reis slim naar Magisch Maastricht

Tot begin januari zorgt Magisch Maastricht voor veel bezoekers in de stad. Komt u naar het centrum? In samenwerking met de VVV en Centrummanagement Maastricht, biedt Maastricht Bereikbaar u makkelijke oplossingen, zodat u goedkoop naar hartje stad reist.

Voor bezoekers uit alle richtingen is er een makkelijk bereikbare P+W: bij het Stadspark, bij de Noorderbrug en bij de Cabergerweg. Het tarief is maximaal € 8 per dag. In de weekenden en periode van 21 december tot en met 4 januari geldt het dagtarief van € 8 ook bij het Gouvernement: P+W Bonnefanten. Te voet bent u binnen een paar minuten in de sfeervolle binnenstad.

Voor € 1 P+R Maastricht Noord
Parkeer gratis op P+R Maastricht Noord en reis tijdens Magisch Maastricht voor € 1 (retour, geldig voor 5 personen) verder met de trein naar Station Maastricht of met de pendelbus naar de Markt. De pendelbus rijdt dagelijks elk kwartier tot en met 4 januari (behalve 25, 26 december en 1 januari). Kijk op: https://www.maastrichtbereikbaar.nl/nl/acties/abonnement-buslijn-10.

Voor € 2 met de trein
Reis tijdens de resterende Magisch Maastricht weekenden (20/21 december en 27/28 december) voor € 2 met de trein naar de stad. Het retourtje is geldig op de Heuvellandlijn tussen Kerkrade Centrum en Maastricht Randwyck en omgekeerd. Kijk op: www.maastrichtbereikbaar.nl/treinkaartje.

Extra fietsenstalling
Van 20 tot en met 30 december plaatst de gemeente een extra fietsenstalling op het plein bij Mosae Forum.

Goed voorbereid @naarmaastricht
Check voordat u de stad in gaat de website van Maastricht Bereikbaar. Volg ons ook via twitter voor actuele reisinformatie (@bereikbaar043). Meer informatie over Maastricht Bereikbaar vindt u via @naarmaastricht of op onze facebookpagina.