Programma mobiliteitscongres ECOMM 31 mei-2 juni bekend!

Inmiddels is bekend welke topics aan bod komen tijdens het ECOMM mobiliteitscongres van 31 mei tot 2 juni 2017. Er is een gevarieerd programma samengesteld op basis van een selectie uit bijna 150 ingediende papers. Kijk op www.ecomm2017.com voor het overzicht en vergeet niet om u direct in te schrijven!

Van 31 mei tot 2 juni 2017 vindt in Maastricht het ECOMM-congres plaats; hét jaarlijkse internationale mobiliteitscongres voor beleidsmakers, onderzoekers, en marktpartijen die zich bezighouden met mobiliteit zoals mobiliteitsmanagement of slimme oplossingen rond dit thema.

Vorig jaar vond dit rondreizende meerdaagse Europese congres plaats in Athene. Het thema dit jaar is ‘Teaming Up for Liveable Cities’; waarbij samenwerking tussen diverse partijen op het gebied van mobiliteit centraal staat; publiek-privaat, grensoverschrijdend, tussen regio’s.

Wat heeft het ECOMM u te bieden?

Zoals gezegd een breed aanbod aan presentaties, challenges, pecha kucha’s, discussies over mobiliteitsgerelateerde onderwerpen, maar ook een beursvloer waar overheid, markt en wetenschap elkaar kunnen ontmoeten, interessante keynote speakers, boeiende field trips, debatten met de nieuwe mobiliteitsgeneratie en ook een sociaal-cultureel programma waarbij u als congresbezoeker de kans krijgt om Maastricht en omgeving van een unieke kant te ontdekken. Kortom een programma om niet te missen!

Meer informatie en aanmelden

Kijk op www.ecomm2017.com/programme voor meer informatie over de onderwerpen en presentaties. Thema’s die aan bod komen, zijn o.a. Mobility As A Service (MAAS), Smart collaboration, Behavioral Insights, Future Mobility en What makes a city liveable. Wacht niet te lang met inschrijven; tot 31 maart kunt u namelijk nog profiteren van een voordelige vroegboekkorting. Ook partijen die geïnteresseerd zijn in een stand op de beursvloer of een andere sponsorbijdrage kunnen zich melden via de website. 

Organisatie

EPOMM, Maastricht Bereikbaar, gemeente Maastricht, ministerie van Infrastructuur en Milieu, Provincie Limburg, Universiteit Hasselt en NHTV Breda organiseren de ECOMM 2017 conferentie.