Probeer nu verschillende e-bikes voor transport!

Ben je ondernemer in Zuid-Limburg en wil je eens proberen of er een alternatief voor je bestelbus is? Dan kun je vanaf nu via Maastricht Bereikbaar naast de elektrische bakfiets ook gratis 2 weken een Ebike4Delivery proberen.

Speciaal voor ondernemers in Zuid-Limburg hebben we een nieuwe actie: Ontdek de Ebike4Delivery. Via deze actie kun je 2 weken gratis proberen of deze speciale e-bike voordelen biedt voor jouw bedrijf. De Ebike4Delivery is een kostenbesparende, duurzame en innovatieve oplossing voor vele toepassingen. Bijvoorbeeld het bezorgen van broodjes, pizza’s, medicijnen, maaltijden en pakketten. 

Verschillende elektrische fietsen

Voor sommige ondernemers biedt een gewone e-bike te weinig mogelijkheden om een pakket, een map of andere spullen mee te nemen of om producten te bezorgen. En is een elektrische cargo bike te groot of moeilijk te hanteren in smalle straten in het centrum. Dan kan de Ebike4Delivery uitkomst bieden. Dankzij onze actie kun je nu gratis ervaren welke e-bike het best bij jouw organisatie past. 

Hoe werkt het?

  • Kijk voor meer informatie of om je direct aan te melden op de pagina over de Ebike4Delivery op onze website.
  • Vervolgens neemt Ebike4Delivery contact met je op om een probeerperiode in te plannen.
  • De Ebike4Delivery bezorgen we bij jouw bedrijf op locatie en we halen 'm ook weer op.
  • Na afloop plannen we een gesprek in om de ervaringen te evalueren.