Probeer gratis een e-bike of Arriva Nextbike

Wat is het een prachtige fietszomer! Ideaal weer om op de fiets Maastricht te ontdekken of op de e-bike naar je werk te gaan. Dus probeer nog snel die Arriva Nextbike of (speed) e-bike. Het kost je helemaal niks. Behalve dan wat extra beweging. Mooi meegenomen toch?

1 week gratis e-bike

Iedereen die woont of werkt in Maastricht, kan via ons Centraal Uitgiftepunt 1 week gratis een e-bike of speed bike proberen. Kijk op www.ontdekdeebike.nl voor het aanbod en de voorwaarden. Je kunt meteen een e-bike reserveren. Maar wacht niet te lang, want vol = vol. Vanaf begin september gaan de e-bikes weer naar bedrijven die zijn aangesloten bij Maastricht Bereikbaar, dus sla nog snel je slag.  

30 minuten gratis op de deelfiets

Met de deelfietsen van ArrivaNextbike verplaats je je makkelijk en snel in Maastricht. Bijvoorbeeld van het station naar het Vrijthof en van P+R Noord naar het centrum. Ideaal voor forenzen en bezoekers van de stad! Gratis proberen? Nog en tot en met 2 september krijg je als nieuwe gebruiker de eerste 30 minuten gratis. Kijk voor meer informatie op: www.nextbike.nl/Maastricht