Probeer een e-bike of elektrische bakfiets

Woont of werkt u in Maastricht en reist u nu voornamelijk met de auto voor uw woon-werkverkeer? Dan kunt u ook deze zomer gratis een e-bike proberen (ook als uw werkgever geen partner van Maastricht Bereikbaar is). Er is ook een elektrische bakfiets beschikbaar, deze is handig als u bijvoorbeeld uw kinderen met de fiets naar school wilt brengen voordat u naar het werk gaat.

U meldt zich aan via de website van Ontdek de e-bike. Als u aan de voorwaarden voldoet, kunt u gratis 1 week lang een e-bike, speed e-bike of elektrische bakfiets proberen. De reserveerperiode loopt altijd van donderdag tot donderdag. U haalt de e-bike zelf op bij ons uitgiftepunt Cycle Center, Sint Gerardusweg 40 in Maastricht, en brengt hem daar ook weer terug. 

Elektrische bakfiets

Met een elektrische bakfiets neemt u gemakkelijk grote spullen of uw boodschappen mee. Voor ouders met kinderen is het een leuke, gezellige én gezonde manier om er samen op uit te gaan. Niet meer in de file of zoeken naar een parkeerplek bij school, maar ontspannen onderweg. En u haalt met gemak een gemiddelde snelheid van 20 kilometer per uur. Via Ontdek de e-bike kunt u ook gratis 1 week ervaren of de elektrische bakfiets bij u past.

Aanmelden

Aanmelden is eenvoudig. Ga naar www.ontdekdeebike.nl en reserveer uw e-bike via de knop ‘deelnemen’. Deelname is gratis en vrijblijvend. Let op: er is slechts een beperkt aantal e-bikes beschikbaar, dus op = op! Na afloop van de probeerweek krijgt u een aanbod om met korting een e-bike aan te schaffen.