Presentatie over gedragsverandering in Griekenland

Projectleiders Casper Stelling en Lisette Hoeke van Maastricht Bereikbaar geven begin juni een presentatie over de aanpak van duurzame gedragsverandering in mobiliteit tijdens het ECOMM (Europees congres voor mobiliteitsmanagement) 2016 in Athene.

Het ECOMM is een driedaags congres dat jaarlijks in Europa georganiseerd wordt, dit jaar op 1, 2 en 3 juni. Verschillende thema’s binnen mobiliteitsmanagement komen aan bod, waaronder methodes voor gedragsverandering. De projectleiders van Maastricht Bereikbaar krijgen de gelegenheid om tijdens dit congres onze werkwijze verder toe te lichten.

10-stappenplan

Het realiseren van een gedragsverandering is niet eenvoudig en kost veel tijd. Maastricht Bereikbaar werkt met een stapsgewijze methode om deelnemers te begeleiden in het maken van de overstap van de auto naar slimme, duurzame reisalternatieven. Dit 10-stappenplan zorgt voor een effectieve aanpak en voor goede resultaten in duurzame gedragsverandering. In juni 2015 won Maastricht Bereikbaar met deze aanpak de Beter Benutten Gedragsaward.