OV-acties tijdens weekendafsluiting A2

Van 10 april 20.00 uur tot 13 april 06.00 uur wordt er aan de weg gewerkt rond het Europaplein. Er zijn verschillende afsluitingen gedurende het weekend. Zo is de A2/N2 volledig afgesloten tussen de Nassaulaan en het Europaplein richting Luik.

Maastricht Bereikbaar wil vermijden dat u oponthoud ervaart tijdens het weekend en biedt de volgende alternatieven:

Trein
Reis tijdens het weekend op 11 en 12 april voor € 2,- retour met de trein. U kunt op de volgende routes gebruik maken van dit goedkope retourtje:

  • de Heuvellandlijn tussen Kerkrade Centrum - Maastricht Randwyck. Het kaartje is te koop via de Veolia kaartautomaten.
  • het traject Beek-Elsloo - Maastricht Randwyck. U kunt online een code kopen via de website van Maastricht Bereikbaar, die u op de website van vervoerder NS omzet naar een e-ticket. Parkeer gratis op het P+R-terrein van station Beek-Elsloo.
  • het traject Eijsden - Maastricht. U kunt online een code kopen via de website van Maastricht Bereikbaar, die u op de website van vervoerder NS omzet naar een e-ticket.

Voor de e-tickets geldt dat u per e-mailadres maximaal vier kaartjes kunt bestellen.

Bus
Met buslijn 50 kunt u in het weekend op 11 en 12 april voor de prijs van één kaartje van € 6,- of € 8,50 (tot Aken) reizen met maximaal 2 volwassen en 4 kinderen tot 12 jaar.  

Lijn 50 rijdt van Maastricht via Cadier en Keer, Margraten, Gulpen, Wahlwiller, Nijswiller, Lemiers en Vaals naar Aken (D).

Auto
Hebt u toch de auto nodig? Kijk dan voor u vertrekt op onze website voor de actuele verkeerssituatie en waar u uw auto voordelig kunt parkeren.

Komt u vanuit het noorden? Parkeer gratis op P+R Maastricht Noord en reis voor € 1,- verder met trein of pendelbus naar Station Maastricht of naar de Markt.

Voor bezoekers uit alle richtingen is er een makkelijk bereikbare Park+Walk: bij het Stadspark, bij de Noorderbrug, bij de Cabergerweg en bij het Gouvernement: P+W Bonnefanten. Het tarief is maximaal € 8,- per dag.

Kijk voor alle informatie op: www.maastrichtbereikbaar.nl/ombouweuropaplein

Meer informatie over de werkzaamheden: www.a2maastricht.nl/ombouweuropaplein