Op 1 en 11 november extra drukte in de stad

Op 1 en 11 november verwachten we extra drukte in de stad. Tijdens verwachte drukte in de stad en tijdens evenementen plaatst Maastricht Bereikbaar extra fietsenstallingen voor bezoekers van de stad. En u kunt gebruikmaken van de pendelbus die u van P+R Maastricht-Noord naar de stad brengt.

Op  1 november (Allerheiligen) en 11 november (in België een officiële feestdag ter nagedachtenis aan WOI en in Nederland de start van het carnavalsseizoen om 11.11 uur) verwachten we extra drukte in en om de stad.

Evenementenfietsenstalling

Om ervoor te zorgen dat de stad goed bereikbaar is per fiets en dat er voldoende stallingsruimte is, plaatsen we op 1, 2 en 11 november de evenementenfietsenstalling op het voorplein Mosae Forum. 

P+R Noord

Bij P+R Maastricht-Noord kunt u op 1 en 11 november en in de weekenden gratis parkeren en tussen 10.00-19.00 uur met de pendelbus naar hartje stad (Markt) of met trein de trein naar Centraal Station of Randwyck. U betaalt dan € 1,- voor maximaal 5 inzittenden. Als u de laatste pendelbus retour hebt gemist, kunt u (tot circa middernacht) op vertoon van uw P+R-kaartje terugreizen met de Veolia-trein.