Ontdek het P+R-abonnement Maastricht Noord

Snel, goedkoop én gemakkelijk naar hartje stad! U parkeert bij P+R Maastricht Noord gratis en reist voor € 1,- per persoon (retourticket) comfortabel met de pendelbus naar hartje stad. Vanaf nu kunt u ook reizen met ons aantrekkelijke abonnement: een maand onbeperkt reizen met de pendelbus voor € 20,-.

Ontdek het gemak van het P+R-abonnement voor als u vaker gebruikmaakt van P+R Maastricht Noord. Wilt u moeiteloos uit uw auto in de pendelbus stappen en niet elke keer langs de kaartautomaat lopen, kies dan voor een aantrekkelijk abonnement! Voor € 20,- per maand reist u 7 dagen per week onbeperkt met de pendelbus op en neer naar Mosae Forum of de Boschstraat. 

Abonnement bestellen

Bestel uw abonnement naar keuze (voor 1, 3 of 6 maanden) op www.maastrichtbereikbaar.nl/nl/acties/abonnement-buslijn-10. Op deze pagina vindt u ook uitgebreide informatie over het abonnement.

Rijtijden pendelbus: dagelijks 4 x per uur

De pendelbus rijdt op weekdagen van 7.00-19.00 uur en in de weekenden van 10.00-19.00 uur. Elk kwartier vertrekt een bus van het P+R-terrein, u kunt uitstappen bij de haltes Mosae Forum en Markt en hoeft niet meer te zoeken naar een parkeerplaats. Voor de terugweg stapt u hier ook weer op. De bus rijdt in 10-15 minuten naar hartje binnenstad. 

Laatste bus gemist? Geen probleem!

Op de dagen dat de pendelbus rijdt, mag u voor de terugreis met het P+R-ticket ook gebruikmaken van de trein tussen Maastricht Centraal en Maastricht Noord. Daarmee komt u dus altijd weer terug bij uw geparkeerde auto. Met carnaval (op 7, 8 en 9 februari), Kerstmis en op nieuwjaarsdag rijdt de pendelbus niet.