Ontdek de voordelen van de e-bike!

De fiets kan voor het woon-werkverkeer een prima alternatief voor de auto zijn. Een e-bike geeft net dat extra zetje in de rug om met de fiets naar het werk te gaan. Woon of werk je in Maastricht? Meld je dan aan bij Ontdek de e-bike voor een gratis e-bike voor 1 week en ervaar de voordelen voor jou.

Enkele voordelen van de e-bike zijn dat je lekker fris op het werk komt, dat het ontspannend is om te fietsen, dat het goed is voor het milieu en dat je meer van de omgeving kunt genieten. Wil je het zelf ook eens ervaren? Meld je dan aan voor Ontdek de e-bike. 

Hoe werkt het?

Via onze actie Ontdek de e-bike kun je gratis 1 week een e-bike proberen als je woont of werkt in Maastricht. De reserveerperiode loopt altijd van donderdag tot donderdag. Je haalt de e-bike zelf op bij ons uitgiftepunt Cycle Center, Sint Gerardusweg 40 in Maastricht, en brengt hem daar ook weer terug. 

Nieuwe e-bikes

Sinds begin maart 2017 is de probeerpoule met e-bikes van Ontdek de e-bike geheel vernieuwd.

De beschikbare e-bikes zijn een goede afspiegeling van de mogelijkheden in verschillende prijsklassen. Naast de reguliere e-bikes zijn er ook speedbikes waarmee je tot 45 km per uur kunt fietsen. Deze e-bikes zorgen ervoor dat je ook gemakkelijk langere afstanden kunt afleggen. 

Aanmelden

Wil je de voordelen van de e-bike ervaren of overweeg je een e-bike aan te schaffen? Meld je eenvoudig aan via www.ontdekdeebike.nl/uitgiftepunt en probeer de nieuwste typen e-bikes. Op de website kun je direct een e-bike of speedbike reserveren. Voor meer informatie of om ervaring op te doen, kun je ook terecht bij de rijwielhandelaar bij jou in de buurt.