Nieuw: gemakkelijk reizen via P+R Bunde!

Op donderdag 27 augustus is de officiële opening van de nieuwe parkeerplaats bij P+R Bunde. U vindt er extra parkeerplaatsen en extra stallingsmogelijkheden voor fietsen en bromfietsen. Vanaf hier reist u voor € 2,20 in 6 minuten naar het centrum van Maastricht!

Er zijn ongeveer 90 extra parkeerplaatsen voor auto's, waarvan 3 gehandicaptenparkeerplaatsen. De gemeente Meerssen maakte de extra parkeerplaatsen mogelijk met financiële ondersteuning van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu en vanuit Maastricht Bereikbaar.

Kom preuve!

Op donderdag 27 augustus 2015 is de officiële ingebruikname van de nieuwe parkeerplaats. We nodigen bewoners en omwonenden van Bunde van harte uit om deze faciliteit direct eens te proberen,  bijvoorbeeld voor een bezoek aan het Preuvenemint in Maastricht van 27-30 augustus.

Voor € 2,20 in 6 minuten naar het centrum

Het aanbod is aantrekkelijk: gratis parkeren in Bunde en voor € 2,20 (enkele reis, regulier tarief) 2x per uur in 6 minuten naar centrum van Maastricht reizen! De sprinter brengt u tot kort na middernacht terug naar P+R Bunde.