Nationale Fietstelweek 19-25 september, telt u ook mee?

Op 19 september 2016 start het grote nationale fietsonderzoek Fietstelweek. Dit onderzoek brengt - net als vorig jaar - alle fietsbewegingen in kaart. Om van Nederland een nog fijner fietsland te maken. Om mee te doen hebt u alleen uw fiets, uw mobiele telefoon en de gratis Fietstel-app nodig. Bovendien maakt u ook nog eens kans op een kleurrijke nieuwe fiets.

Het onderzoek Fietstelweek onderzoekt ieder jaar hoe Nederlandse fietsers zich verplaatsen, met welke snelheid, op welke tijdstippen, met hoeveel tegelijk en waar de grote vertragingen zijn. Hoe meer gegevens er bekend zijn, hoe meer het mogelijk is om fietspaden en andere voorzieningen voor fietsers te kunnen verbeteren.

Download de app

Doet u ook mee? Download de app in de Play store of Apple store en activeer deze door uw postcode in te vullen. Wilt u kans maken op een van de 25 Veloretti fietsen die verloot worden, dan moet u ook uw e-mailadres invullen. Uiteraard worden deze gegevens alleen voor het onderzoek gebruikt en met niemand anders gedeeld. Kijk voor meer informatie op www.fietstelweek.nl