Mis de conferentie eind mei niet, schrijf u nu in via ECOMM2017.com!

Nog maar enkele maanden te gaan en dan vindt in Maastricht de European Conference on Mobility Management (ECOMM) 2017 conferentie plaats, van woensdag 31 mei – vrijdag 2 juni om precies te zijn.

Maastricht Bereikbaar, het ministerie van Infrastructuur en Milieu, gemeente Maastricht, Provincie Limburg, Universiteit Hasselt en de NHTV in Breda organiseren de conferentie met als thema ‘Teaming-Up for Liveable Cities’.

Presentaties tijdens het congres

In november 2016 riepen we jullie op om papers voor het ECOMM 2017 in te dienen die tijdens het congres gepresenteerd kunnen worden. In totaal hebben wij meer dan 150 papers mogen ontvangen waarvan ruim 40 uit Nederland. Waarvoor onze hartelijke dank! Een mooi aantal, waar de International Programme Committee van EPOMM zich in januari over buigt. Wie een presentatie heeft ingediend, krijgt in februari te horen of zijn of haar presentatie is geselecteerd. Hebt u geen presentatie ingediend? Dan niet getreurd!

Leg de datum vast!

Schrijf u dan nu alvast in voor ECOMM 2017 zodat u verder niets hoeft te missen van de conferentie en profiteer van onze aantrekkelijke early bird fee. Kijk op www.ecomm2017.com voor de diverse registratiemogelijkheden. En vergeet vooral niet de datum in uw agenda vast te leggen: 31 mei, 1 en 2 juni 2017. Tot ziens in Maastricht!