Maastricht Bereikbaar panel: deel uw mening!

Vindt u het leuk om uw mening te delen over de bereikbaarheid van Maastricht en Zuid-Limburg en bijvoorbeeld slim werken en reizen van/naar het werk? Meld u dan aan voor het Maastricht Bereikbaar panel en maak kans op mooie prijzen!

Als u zich aanmeldt voor ons Maastricht Bereikbaar-panel ontvangt u af en toe een enquête over mobiliteit, reiskeuzes en bereikbaarheid. We zijn erg blij als u uw mening deelt: u helpt ons bij het verbeteren van de bereikbaarheid van Maastricht en de regio! Het lidmaatschap is geheel vrijblijvend uw privacy is volledig gewaarborgd. Aan- en afmelden kan heel gemakkelijk via www.maastrichtbereikbaarpanel.nl.

Punten sparen

Iedere keer als u een enquête invult, krijgt u punten. Met die punten maakt u kans op mooie prijzen. Hoe meer punten u spaart met onze enquêtes, hoe meer kans u maakt op de prijzen die Maastricht Bereikbaar jaarlijks verloot onder alle panelleden. U kunt daarbij zelf aangeven voor welke prijs u graag in aanmerking komt.  

Meer informatie

Voor het beheer van dit panel werkt Maastricht Bereikbaar samen met onafhankelijk onderzoeksbureau FlyCatcher. Hebt u vragen over het panel en het onderzoek stuur dan een e-mail naar helpdesk@flycatcher.nl.