Maastricht Bereikbaar biedt reispakket tijdens afsluiting

Van 30 juni tot en met 25 juli zijn afrit 1 A79 Bunde en de Ambyerweg afgesloten. Aanleiding zijn de werkzaamheden aan de verknoping van de A2/A79 en de directe aansluiting tussen de autosnelwegen en industrieterrein Beatrixhaven. Voor medewerkers van bedrijven in de Beatrixhaven biedt Maastricht Bereikbaar een aantrekkelijk reispakket. Reis vier weken gratis met OV of e-bike.

Medewerkers van bedrijven in de Beatrixhaven kunnen vier weken gratis een e-bike proberen. Ideaal om de file te omzeilen! Daarnaast kunnen automobilisten, die werken in de Beatrixhaven en voor woon-werkverkeer dagelijks gebruik maken van afrit 1, vier weken gratis reizen met de trein op de Veolialijn tussen Kerkrade Centrum en Maastricht Noord.

Bestel vóór 4 juli uw gratis OV-chipkaart of reserveer uw e-bike. Bekijk eerst de voorwaarden.

Gratis P+R Valkenburg

Woont u  niet in de buurt van een station? Kiest u toch voor de auto en komt u uit het Heuvelland? Dan is het P+R terrein Valkenburg een goede optie. Speciaal voor deze actie doordeweeks gratis parkeren en verder met de trein naar Maastricht. Gratis parkeren wordt mede mogelijk gemaakt door Q-Park.

Bekijk of download de flyer van afrit 1 Bunde A79.

Met de auto? Kijk op de kaart hoe u moet omrijden.

Bekijk alle informatie over de maatregelen van Maastricht Bereikbaar. 

Meer informatie over de werkzaamheden? Kijk op de website van A2Maastricht.