Live meekijken

Vanaf 19 maart is het mogelijk om via deze website webcambeelden te bekijken van het A2-plangebied. De webcams geven een blik op de actuele verkeerssituatie en werkzaamheden in het A2-plangebied.

Vanaf 19 maart is het mogelijk om via deze website webcambeelden te bekijken van het A2-plangebied. De webcams geven een blik op de actuele verkeerssituatie en werkzaamheden in het A2-plangebied.

Klik hier om de beelden te bekijken.

Vier locaties

De webcams laten vier locaties zien: A2 Maastricht-zuid, knooppunt Europaplein, A2-traverse en kruispunt de Geusselt. Door te klikken op een van de locaties worden real-time beelden getoond. Het is ook mogelijk om specifieke onderdelen te bekijken door een andere positie van de camera te selecteren.

Op de website van het project A2 Maastricht staat ook een link naar de webcambeelden.

“De webcams passen perfect in de communicatielijn van Maastricht-Bereikbaar en A2 Maastricht: op een transparante wijze laten zien wat er gebeurt. Zowel qua verkeersdoorstroming als qua bouwwerkzaamheden. En bovendien digitaal en real-time. Het is een mooie toevoeging aan de site Maastricht-Bereikbaar.”– Albert Nuss, wethouder Mobiliteit Maastricht en voorzitter Stuurgroep Maastricht-Bereikbaar.