Kies een passend parkeertarief

Vanaf 1 januari gelden er nieuwe parkeertarieven in Maastricht. Bezoek je met de auto het centrum van Maastricht, maak dan gebruik van onze reis- en parkeertips. Zo kies je de parkeerplek die het beste aansluit bij de aard van je bezoek: veel of weinig tijd, dichtbij je bestemming of iets verder lopen, groot of klein budget.

Reis- en parkeertips

  • Kom je vanaf de snelweg? Dan is het slim en goedkoop om via P+R Maastricht Noord. Bij P+R Noord parkeer je altijd gratis. Vanaf het P+R-terrein brengt buslijn 10 je voor € 2, p.p. naar hartje stad en weer terug (groepsticket voor 3-5 personen kost € 5,-). 
  • Het is slim om te parkeren aan de kant van de Maas waar je vandaan komt. Dan heb je minder last van eventuele verkeersdrukte op de Maasbruggen (Noorderbrug en John F. Kennedybrug).
  • Ga altijd voorbereid op weg. Op onze Slimme Kaart vind je informatie over wegwerkzaamheden in Maastricht, de verkeersdrukte en beschikbaarheid van parkeergarages. Hier kun je ook zien waar de parkeergarages liggen om zo de geschikte parkeerplek te kiezen.

Parkeervoorziening

Dagtarief

Min / € 1,-

Stadspark

€ 6,60

N.v.t.

Cabergerweg

€ 9,-

42 minuten

Bonnefanten

€ 9,-

42 minuten

Colonel

€ 14,-

27 minuten

De Griend

€ 14,-

27 minuten

Plein 1992

€ 14,-

27 minuten

P+R Centraal Station

€ 14,-

27 minuten

Sphinx

€ 14,-

27 minuten

Bassin

€ 25,-

21 minuten

Mosae Forum

€ 25,-

21 minuten

OLV-parking

€ 25,-

21 minuten

Vrijthof

€ 35,-

16 minuten