Hulp gevraagd van bezoekers centrum Maastricht!

Maastricht wil tijdens het weekend, op topdagen en bij evenementen de reis naar het centrum gemakkelijker maken. Daarom willen we op dinsdag 17 mei 2016 met bezoekers nadenken over welke informatie daarbij helpt.

We nodigen u uit voor een informele sessie (focusgroep) waarin we u vragen ons te helpen hoe we informatie kunnen inzetten om de ‘bereikbaarheid’ van Maastricht te verbeteren. Alleen met ervaringen van bezoekers kan Maastricht Bereikbaar haar aanpak (en bijvoorbeeld de website) verder analyseren en optimaliseren. Daarom laten we graag reizigers aan het woord!

Focus op de bereikbaarheid voor bezoekers

Tijdens de bijeenkomst komen vragen aan de orde als: hoe bereidt u zich voor op uw bezoek aan (en reis naar) het centrum van Maastricht? Komt u op de bonnefooi of plant u uw bezoek? Hoe reist u vervolgens: per fiets, OV of met de auto? Raadpleegt u hiervoor (bewust) specifieke bronnen (de krant, websites, andere tools)? Waarmee kunnen we u helpen goed geïnformeerd op pad te gaan? 

Doet u mee?

  • Voor wie: Iedereen die soms of regelmatig een bezoek brengt aan de binnenstad van Maastricht om te winkelen, voor een evenement of een dagje uit en die woont in de buitenwijken van Maastricht, in Zuid-Limburg of daarbuiten. Ook inwoners van Maastricht die regelmatig het centrum bezoeken, zijn dus van harte welkom!
  • Datum: 17 mei 2016
  • Tijd: 17.30-20.30 uur
  • Locatie: een goed bereikbare plek in Maastricht. De exacte locatie volgt na aanmelding!

We zorgen voor deskundige begeleiding, een gezellige locatie en uiteraard voor een goede verzorging van de inwendige mens!

Aanmelden

Aanmelden kan via secretariaat@maastricht-bereikbaar.nl, liefst zo snel mogelijk  en uiterlijk op 13 mei 2016. Het is mogelijk om in te schrijven samen met een collega, vriend/vriendin of partner. Wel geldt: vol=vol; dus we houden u op de hoogte van het vervolg!