Herfstchallenge Zuid-Limburg in Beweging

Goed nieuws! Vanaf 15 september kun je als je bij een partner van Maastricht Bereikbaar werkt weer sneller credits sparen met je fiets, OV of via P+R-ritten. Schrijf je in voor de spannende Herfstchallenge en vorm samen met anderen een team! Spaar extra credits, daag anderen uit!

De Herfstchallenge is een challenge van 50 dagen waarin je een team vormt met mededeelnemers. Je daagt elkaar uit om zo veel mogelijk ritten per fiets, OV of via een P+R te maken van en naar het werk of je studie. Ieder teamlid verdient extra credits per rit en spaart zo nóg sneller het maximale bedrag bij elkaar!

Hoe doe je mee?

  • Je werkt bij een partner van Maastricht Bereikbaar.
  • Stel vóór 15 september een team samen met mededeelnemers van Zuid-Limburg in Beweging (minstens 2 en maximaal 10 personen).
  • Stel een ploegleider aan. Deze persoon meldt het team aan in de TimesUpp app voor de challenge. Ga hiervoor naar de tab Team binnen het in beweging-menu.
  • Meld je als deelnemer van Zuid-Limburg in Beweging aan bij het team. Druk op ‘sluit aan bij een team’ en zoek de teamnaam die jouw ploegleider heeft opgegeven.
  • Kom in beweging! Gebruik je fiets, het OV en de P+R, en spaar vanaf 15 september 50 dagen lang extra credits!

Meld je nu aan!

Ook meedoen met de Herfstchallenge? Download de app TimesUpp en meld je nu aan. Lees er meer over op http://zuid-limburg.inbeweging.eu/meedoen. Hoe meer mensen meedoen in een team, hoe leuker het is en hoe groter de kans om nummer 1 te worden in de ‘Samen in Beweging-ranglijst’!