Heel Maastricht Fietst zorgt voor gesmeerde start fietszomer

De aftrap van de ‘Heel Maastricht Fietst’ campagne vond plaats op 9 juli 2017 tijdens een evenement op Plein 1992. Zo’n 200 bezoekers lieten hun fiets controleren op gebreken en vervolgens kleine reparaties uitvoeren (banden plakken, kettingen smeren) of hun fiets gratis tegen diefstal graveren. Tevens reikte het Heel Maastricht Fietst Promoteam de eerste wincode-flyers uit. En op 17 juli werd de eerste winnaar van een weekprijs bekendgemaakt.

Het Heel Maastricht Fietst Promoteam deelt in juli en augustus 3 keer per week flyers met een wincode uit op diverse locaties in de binnenstad van Maastricht. Daarnaast krijg je een winkaartje als je je fiets stalt in de fietsenstallingen Markt, Kesselskade en Aon de Stasie. Ook kun je een wincode scoren bij de deelnemende rijwielhandelaren. Deze unieke wincodes kun je verzilveren op de website van Maastricht Bereikbaar. 

Prijzen

Iedere week maken fietsers kans op een fiets ter waarde van € 1.000,-, beschikbaar gesteld door een deelnemende rijwielhandelaar en op 10 Bol.com-cadeaubonnen ter waarde van € 25,-. De hoofdprijs, aan het einde van de actie is een fiets of e-bike naar keuze ter waarde van € 2.500,-. Op 17 juli is de winnaar van de eerste weekprijs bekendgemaakt. Dit is Jo Voorst met wincode CPKS8X3J. Hij/zij wint een sportieve Koga F3 3.0 fiets, beschikbaar gesteld door De Fietsenwinkel in Gronsveld. De namen van de winnaars van de Bol.com-cadeaubonnen vind je op onze website. De winnaars hebben zelf ook bericht ontvangen.

Meer weten?

Meer informatie over de campagne Heel Maastricht Fietst en de winactie vind je op: www.maastrichtbereikbaar.nl/hmf.