Heel Maastricht Fietst: juli en augustus 2017

Het is fietszomer in Maastricht. Meer mensen dan ooit pakken de fiets. Dat is niet alleen leuk en slim, in juli en augustus maak je als fietser in Maastricht ook nog eens kans op heel veel prijzen. Onder andere een e-bike ter waarde van € 2.500,-.

Fietsen is goed voor het milieu, je portemonnee én je lijf. Je auto wat vaker laten staan, daar krijg je energie van! En met het geld dat je overhoudt, kun je vast allerlei leuke dingen bedenken. Bovendien is de fiets het handigste vervoermiddel tijdens de afsluiting van de Noorderbrug van 7 tot 21 augustus. Hoe meer mensen de auto laten staan, hoe beter de stad bereikbaar blijft. 

Kick-off zondag 9 juli

Op zondag 9 juli is de kick-off van de fietscampagne Heel Maastricht Fietst op Plein 1992. Kom naar ons toe! Van 12.00 tot 16.00 uur kun je je fiets onder meer gratis laten graveren én laten controleren op gebreken. Een speciaal team voert direct kleine reparaties uit, zoals banden plakken en kettingen smeren. Zo fietsen we samen gesmeerd de zomer in. 

Fiets & Win!

Fietsen is niet alleen leuk en slim, in juli en augustus maak je als fietser in Maastricht ook nog eens kans op leuke prijzen. 8 weken lang kun je elke week een fiets ter waarde van € 1.000,- winnen of een van de 80 Bol.com-cadeaubonnen van € 25,-. Tevens maak je kans op de hoofdprijs: een e-bike ter waarde van € 2.500,-!

Zo werkt Fiets & Win

  • Kom deze zomer op de fiets naar Maastricht en scoor een wincode. Dat kan op 3 manieren: stal je fiets bij een van de deelnemende fietsenstallingen, bezoek een van de deelnemende rijwielhandelaren of spot het Heel Maastricht Fietst Promoteam in Maastricht (op wisselende dagen en tijden aanwezig op verschillende plekken in de binnenstad).
  • Ga naar www.maastrichtbereikbaar.nl/hmf en vul je wincode in.  

Heel Maastricht fietst, jij toch ook?

Kijk voor meer informatie, deelnemende rijwielhandelaren en fietsenstallingen en de actievoorwaarden op www.maastrichtbereikbaar.nl/hmf. We houden je in juli en augustus wekelijks op de hoogte van nieuwe acties en actuele prijzen via onze website en via onze Facebookpagina.