Gratis e-cargo bike voor ondernemers: vóór 1 september aanmelden

Tot 1 september 2017 kun je als ondernemer nog gebruikmaken van de regeling van Maastricht Bereikbaar om 6 maanden een elektrische cargo bike te proberen voor het vervoer van, naar en binnen Maastricht. Op 10 augustus heeft de eerste deelnemer de e-cargo bike ontvangen.

De e-cargo bike is niet alleen in te zetten voor pakketdistributie maar ook door bijvoorbeeld servicemonteurs. Ten opzichte van een bestelbus is het vervoer per fiets in de binnenstad sneller en goedkoper. Bedrijven die zelf weinig ritten maken, kunnen overwegen samen een e-cargo bike aan te schaffen. 

Eerste e-cargo bike uitgereikt

Maison Blanche Dael ging op 10 augustus officieel van start met de e-cargo bike. Charles Ubachs kreeg de sleutels overhandigd door logistiek makelaar Mark Luikens van Maastricht Bereikbaar. Andere deelnemers die zich al ingeschreven hebben, zijn de Klussenbox, Jules Maastricht en PP Events.

Wees er snel bij!

Als een bedrijf voldoet aan de deelnamevoorwaarden, is het mogelijk om 100% van de aanschafkosten (koop of lease) vergoed te krijgen (tot een maximum van € 4.000,-). Houd wel rekening met een levertijd van enkele weken tot meer dan een maand (afhankelijk van het type). Dus wacht niet te lang met aanvragen als je snel profijt wilt hebben van de voordelen die de e-cargo bike biedt. En voor deze actie geldt op = op. Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor extra deelnemers. 

Meer weten?

Kijk voor meer informatie op www.maastrichtbereikbaar.nl/logistiek