Feedback reisadvies gevraagd

Op de website van Maastricht Bereikbaar vindt u onze reisplanner. Graag horen we uw mening over het reisadvies. Op de website vindt u daarvoor een korte enquête. Doe mee en help ons de reisplanner nog beter te maken. Door de enquête in te vullen maakt u kans op een Bol.com cadeaubon ter waarde van 25 euro.

Komt u een dagje naar Maastricht of reist u als forens regelmatig naar de stad? De reisplanner geeft u informatie over de duur van uw reis, de kosten per vervoermiddel en de handigste manier om het centrum te bereiken. Ook ziet u waar het druk is op de weg, in welke parkeergarages nog plek is, of er treinstoringen zijn of waar u uw fiets kunt stallen. Zo kunt u nu nog makkelijker een keuze maken voor de auto, het openbaar vervoer of de (elektrische) fiets.

Graag horen we uw mening over het reisadvies. Op de website vindt u daarvoor een korte enquête. Het invullen ervan kost u slechts een paar minuten. Door de vragen te beantwoorden, helpt u ons de reisplanner nog beter te maken. Doet u mee?