Elektrisch rijden of autodelen, iets voor jou?

Je kent Maastricht Bereikbaar van slimme en duurzame mobiliteit. Daar hoort ook effectiever en milieuvriendelijker autogebruik bij. Op de website vind je tegenwoordig dan ook de eerste informatie over elektrisch rijden en autodelen.

Elektrisch rijden is toekomstgericht rijden

In Nederland rijden inmiddels ruim 140.000 elektrische auto’s. Het is de verwachting dat dit aantal de komende jaren verder zal doorgroeien naar ongeveer 1 miljoen auto’s met stekker in 2025. Om aan de klimaatdoelstellingen te voldoen, wil Nederland dat in 2030 alle nieuw verkochte auto’s zero emissie (dus zonder CO2-uitstoot) zijn. 

Ga jij voor elektrisch? 

Overweeg jij om elektrisch te gaan rijden? En wil je meer weten over het aanbod van elektrische auto’s, de kosten en laadmogelijkheden? Maastricht Bereikbaar helpt je graag op weg met de benodigde informatie!  

Autodelen is meer dan alleen carpoolen

Heb je af en toe een auto nodig? Kun jij je autogebruik op voorhand plannen? Of wil je je eigen (elektrische) auto uitlenen tegen een vergoeding? Al eens gedacht aan autodelen? Autodelen kent vele vormen; er is meer mogelijk dan alleen carpoolen. Ook hiermee helpen wij je graag op weg! 

Kijk voor meer informatie op onze website: www.maastrichtbereikbaar.nl/auto.